Κριτική Επιτροπή

Τις υποψηφιότητες στα Cretan Taste Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς.
Προεδρος Επιτροπhς αξιολογησησ

Αικατερίνα Πολυμέρου – Καμηλάκη

Jury President Cretan Taste Awards 2022
Ομότ. Eρευνήτρια, τ. Διευθύντρια του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών

Τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής

germananki

Ελευθερία Γερμανάκη

Γεωπόνος - Supervisor του Οργανοληπτικού Εργαστηρίου Ελαιολάδου Κρήτης- Διεθνής Κριτής Ελαιολάδου
castagne

Joel Castanyé

Chef & συνδιοκτήτης,
La Boscana restaurant, Spain
kalampokis

Αλκιβιάδης Καλαμπόκης

Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης
karbelas

Γιάννης Καρβέλας

Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Διευθυντής PARATUS Europe, Pro Olive Oil Expert
kastanas

Ηλίας Καστανάς

Καθηγητής Εργαστηριακής Ενδοκρινολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης
kostoglou

Κυριάκος Γ. Κώτσογλου

Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης, MSc, PhD Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης e-Gov, Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Κρήτης
J.mahon

JP McMahon

Michelin - Star Chef, Founder of Ireland's Food Festival Food on the edge, Owner of Restaurants Group Aniar - Tartare - Cava Bodega
mathidis

Ανδρέας Ματθίδης

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων
mitarea

Νίκη Μηταρέα

Συγγραφέας, Δημοσιογράφος γεύσης και οίνου
tzitzi

Άρτεμις Τζίτζη

Food & Travel Editor
tsakalakis

Εμμανουήλ Τσακαλάκης

Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου
xalkiadakis

Νίκος Χαλκιαδάκης

Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου
xelmis

Γρηγόρης Χέλμης

Chef patron «Με Ζεν»