Κριτική Επιτροπή

Τις υποψηφιότητες στα Cretan Taste Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με τους σημαντικότερους εκπροσώπους της εστίασης και της γαστρονομίας.

Προεδρος Επιτροπhς αξιολογησησ

Αικατερίνα Πολυμέρου – Καμηλάκη

Jury President Cretan Taste Awards 2022
Ομότ. Eρευνήτρια, τ. Διευθύντρια του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών

Τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής

anastasiou

Φώτης Αναστασίου

Beer Expert, Ιδιοκτήτης Ζυθοποιίας Αναστασίου & The Local Pub
alifierakis

Μανώλης Αλιφιεράκης

Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου
vlachavas

Οδυσσέας Βλαχάβας

Σύμβουλος ελαιοτριβείων και blending ελαιολάδου
vranakis

Παναγιώτης Βρανάκης

Chef, ιδιοκτήτης της εταιρείας consultanting MNP & του εστιατορίου "Fine the taste by the sea"
germananki

Ελευθερία Γερμανάκη

Γεωπόνος - Supervisor του Οργανοληπτικού Εργαστηρίου Ελαιολάδου Κρήτης- Διεθνής Κριτής Ελαιολάδου
giakalis

Παναγιώτης Γιακαλής

Εxecutive chef στο ξενοδοχείο The Margi, εστιατόρια Malabar και Grabo
giannopoulos

Νικόλας Γιαννόπουλος

Ιδρυτής της Oenophorum Luxury Hospitality Services
giantsios

Κώστας Γιάντσιος

Δημοσιογράφος - Εκδότης biscotto.gr/ foodkg.gr
kalampokis

Αλκιβιάδης Καλαμπόκης

Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης
kallivoka

Ντένη Καλλιβωκά

Δημοσιογράφος γεύσης και αποσταγμάτων, Partner του International Difford’s Guide for Greece and Cyprus, ιδρύτρια του Aegean Cocktails & Spirits, συνδιοργανώτρια του Athens Rum & Whisky Festival
karbelas

Γιάννης Καρβέλας

Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Διευθυντής PARATUS Europe, Pro Olive Oil Expert
kastanas

Ηλίας Καστανάς

Καθηγητής Εργαστηριακής Ενδοκρινολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης
kiakos

Δημήτρης Κιάκος

Bar keeper στο Λοκαλι,
Co-founder of O/purist Tsipouro, Proud member of the Gin Guild
korovesis

Γιάννης Κοροβέσης

Bar consultant - founder of bitterbooze.com
kyriakidis

Εμμανουήλ Κυριακίδης

Director Of Food and Beverage at InterContinental Hotels Group (IHG®) Bahrain, Πρεσβευτής της Ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό 2019 -Greek Taste Beyond Borders
kostoglou

Κυριάκος Γ. Κώτσογλου

Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κρήτης
lazarakis

Κωνσταντίνος Λαζαράκης

Ιδιοκτήτης του Οινικού Εκπαιδευτικού Οργανισμού WSPC, μέλος του ΔΣ του Ινστιτούτου των Masters of Wine και Οινικός Σύμβουλος
loukas

Γιώργος Λούκας

Sommelier και κριτής διεθνών διαγωνισμών οίνου, Ιδρυτής του Genius in Gastronomy
makrygiannakis

Μάνος Μακρυγιαννάκης

Σεφ-ιδιοκτήτης του «PHILEMA» στις Βρυξέλες
mathidis

Ανδρέας Ματθίδης

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων
mitarea

Νίκη Μηταρέα

Συγγραφέας, Δημοσιογράφος γεύσης και οίνου
baxevanis

Γιάννης Μπαξεβάνης

Σεφ & Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εστίασης
papadakis

Tάσος Παπαδάκης

Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης
papanikolopoulos

Παναγιώτης Παπανικολόπουλος

Σύμβουλος παραγωγής και ποιότητας Oliverse & Πιστοποιημένος γευστιγνώστης ελαιολάδου, Food blogger Γαστροναύτης
rokakis

Αντώνης Ροκάκης

Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων
stavrakakis

Νίκος Σταυρακάκης

Executive Chef,
Culinary Projects’ Manager
strangas

Νίκος Στράγγας

Pastry chef, Ιδιοκτήτης Strangas Greek Food / Copenhagen
tselepos

Άρης Τσέλεπος

Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου Οινοποιείο Τσέλεπος
tzitzi

Άρτεμις Τζίτζη

Food & Travel Editor
tsantrizou

Τζίνα Τσαντρίζου

MSc. Οικονομολόγος, Co- Founder & Πρόεδρος Super Creta Group,
Μέλος Δ.Σ. ΣΕΒΠΗ Υπεύθυνη Εξωστρέφειας
tsilias

Σταμάτης Τσίλιας

Chef Patron, εστιατόριο Mayan
tsakalakis

Εμμανουήλ Τσακαλάκης

Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου
xalkiadakis

Νίκος Χαλκιαδάκης

Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου
charitakis

Θωμάς Χαριτάκης

Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικύ Επιμελητηρίου Λασιθίου
xelmis

Γρηγόρης Χέλμης

Chef patron «Με Ζεν»
castagne

Joel Castanyé

Chef & συνδιοκτήτης La Boscana restaurant, Spain
metayer

Jean Charles Metayer

Chef Patron - Le Pavillon
J.mahon

P McMahon

Michelin-Star Chef, Founder of Ireland's Food Festival Food on the edge, Owner of Restaurants Group Aniar - Tartare - Cava Bodega