Κριτική Επιτροπή
Τις υποψηφιότητες στα Cretan Taste Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με τους σημαντικότερους εκπροσώπους της εστίασης και της γαστρονομίας.

Προεδρος Επιτροπhς αξιολογησησ
Αικατερίνα Πολυμέρου – Καμηλάκη
Ομότ. Eρευνήτρια, Διδάκτωρ της Φιλοσοφικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τ. Διευθύντρια του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών
Τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής

Φώτης Αναστασίου
Beer Expert, Ιδιοκτήτης Ζυθοποιίας Αναστασίου & The Local Pub

Μανώλης Αλιφιεράκης
Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Οδυσσέας Βλαχάβας
Σύμβουλος ελαιοτριβείων και blending ελαιολάδου

Παναγιώτης Βρανάκης
Chef, ιδιοκτήτης της εταιρείας consultanting MNP & του εστιατορίου "Fine the taste by the sea"

Ελευθερία Γερμανάκη
Γεωπόνος - Supervisor του Οργανοληπτικού Εργαστηρίου Ελαιολάδου Κρήτης- Διεθνής Κριτής Ελαιολάδου

Παναγιώτης Γιακαλής
Εxecutive chef στο ξενοδοχείο The Margi, εστιατόρια Malabar και Grabo

Νικόλας Γιαννόπουλος
Ιδρυτής της Oenophorum Luxury Hospitality Services

Κώστας Γιάντσιος
Δημοσιογράφος - Εκδότης biscotto.gr/ foodkg.gr

Αλκιβιάδης Καλαμπόκης
Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης

Ντένη Καλλιβωκά
Δημοσιογράφος γεύσης και αποσταγμάτων, Partner του International Difford’s Guide for Greece and Cyprus, ιδρύτρια του Aegean Cocktails & Spirits, συνδιοργανώτρια του Athens Rum & Whisky Festival

Γιάννης Καρβέλας
Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Διευθυντής PARATUS Europe, Pro Olive Oil Expert

Ηλίας Καστανάς
Καθηγητής Εργαστηριακής Ενδοκρινολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης

Δημήτρης Κιάκος
Bar keeper στο Λοκαλι,
Co-founder of O/purist Tsipouro, Proud member of the Gin Guild

Γιάννης Κοροβέσης
Bar consultant - founder of bitterbooze.com

Εμμανουήλ Κυριακίδης
Director Of Food and Beverage at InterContinental Hotels Group (IHG®) Bahrain, Πρεσβευτής της Ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό 2019 -Greek Taste Beyond Borders

Κυριάκος Γ. Κώτσογλου
Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κρήτης

Κωνσταντίνος Λαζαράκης
Ιδιοκτήτης του Οινικού Εκπαιδευτικού Οργανισμού WSPC, μέλος του ΔΣ του Ινστιτούτου των Masters of Wine και Οινικός Σύμβουλος

Γιώργος Λούκας
Sommelier και κριτής διεθνών διαγωνισμών οίνου, Ιδρυτής του Genius in Gastronomy

Μάνος Μακρυγιαννάκης
Σεφ-ιδιοκτήτης του «PHILEMA» στις Βρυξέλες

Ανδρέας Ματθίδης
Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων

Νίκη Μηταρέα
Συγγραφέας, Δημοσιογράφος γεύσης και οίνου

Γιάννης Μπαξεβάνης
Σεφ & Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εστίασης

Tάσος Παπαδάκης
Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης

Παναγιώτης Παπανικολόπουλος
Σύμβουλος παραγωγής και ποιότητας Oliverse & Πιστοποιημένος γευστιγνώστης ελαιολάδου, Food blogger Γαστροναύτης

Αντώνης Ροκάκης
Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων

Νίκος Σταυρακάκης
Executive Chef,
Culinary Projects’ Manager

Νίκος Στράγγας
Pastry chef, Ιδιοκτήτης Strangas Greek Food / Copenhagen

Άρης Τσέλεπος
Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου Οινοποιείο Τσέλεπος

Άρτεμις Τζίτζη
Food & Travel Editor

Τζίνα Τσαντρίζου
MSc. Οικονομολόγος, Co- Founder & Πρόεδρος Super Creta Group,
Μέλος Δ.Σ. ΣΕΒΠΗ Υπεύθυνη Εξωστρέφειας

Σταμάτης Τσίλιας
Chef Patron, εστιατόριο Mayan

Εμμανουήλ Τσακαλάκης
Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου

Νίκος Χαλκιαδάκης
Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου

Θωμάς Χαριτάκης
Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικύ Επιμελητηρίου Λασιθίου

Γρηγόρης Χέλμης
Chef patron «Με Ζεν»

Joel Castanyé
Chef & συνδιοκτήτης La Boscana restaurant, Spain

Jean Charles Metayer
Chef Patron - Le Pavillon
